Konsulentydelser

Vi hjælper dig med at identificere, planlægge og prioritere jeres fokusområder indenfor it-sikkerhed

Vores konsulentydelser hjælper jer med at nå et højere niveau af it-sikkerhed og imødekomme specifikke trusler – uanset om I er en sikkerhedsmoden organisation eller er lige begyndt på at fokusere på it-sikkerhed. Vi er eksperter i adskillige standarder, som bl.a. NIST, CIS Critical Security Controls, ISO27001/2 og EU’s persondataforordning.

Vores uvildige rådgivning hjælper jer med at få overblik over jeres aktuelle it-sikkerhedssituation og prioritere jeres udgifter og tidsforbrug. Vi kan også vurdere sikkerheden af forskellige komponenter, som f.eks. standard laptop-billeder, smartphones, kildekoden i applikationer eller jeres ansattes it-sikkerheds-awareness. Vi har også stor erfaring med sikkerhedsvurderinger af nye systemer og løsninger, som vores kunder har brug for at implementere i deres organisation.

Cyber Security Review
Cyber Security Review
Ved du, hvordan du skal prioritere jeres fokusområder indenfor it-sikkerhed?

Vi hjælper jer med at udarbejde en prioriteret plan for jeres it-sikkerhed, baseret på NIST, CIS Critical Security Controls, ISO27001/2 standarder og vores vurderinger af trusselslandskabet.

Go to article
TIBER-DK rådgivning
TIBER-DK rådgivning
Har jeres virksomhed planer om at gennemføre en TIBER-DK test?

Vores rådgivning hjælper jer med at forberede jer på, udføre og følge op på en TIBER-DK test og sikrer en omkostningseffektiv udnyttelse af jeres ressourcer.

Go to article
Social Engineering
Social engineering
Kan hackere lokke oplysninger ud af jeres medarbejdere og få adgang til fortrolige informationer?

Vi udfører en social engineering-test af jeres interne sikkerhed, hvor vi udsætter jeres medarbejde for forskellige slags social engineering.

Go to article
Secure Source Code Review
Secure Source Code Review
Har I styr på sikkerheden i jeres kildekode?

Hvis I har udviklet eller implementeret en applikation, kan vi vurdere, om der er sårbarheder i kildekoden.

Go to article
Rent a CISO (Lej en sikkerhedsekspert)
Rent a CISO (Lej en sikkerhedsekspert)
Har I brug for en eskpert til at overvåge jeres it-sikkerhedssituation?

En erfaren it-sikkerhedskonsulent bliver en del af jeres organisation og tager ansvar for jeres it-sikkerhed og de forbundne risici.

Go to article
Vil du tale med en ekspert? Kontakt os.

Har du behov for sparring omkring dine udfordringer med it-sikkerhed? Så er du velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kontakt os Få gratis sparring om it-sikkerhed