Vi er NCC Group

FortConsult is NCC Group!

FortConsult skifter navn til NCC Group.

FortConsult har eksisteret i næsten to årtier, og selvom vi er stolte af vores historie, er vi også begejstrede over at kunne tage det sidste skridt mod integrationen i NCC Group, som har været vores familie igennem de sidste seks år.

På trods af, at vi har været en del af NCC Group-familien siden 2014, har vi oprindeligt valgt at beholde FortConsult-brandet, men efterhånden som vi har integreret os mere og mere i gruppen, er det blevet naturligt for os at kalde os selv NCC Group.

Igennem årene har vi gjort os umage for at lære af hinanden og udveksle erfaringer og ekspertise mellem FortConsult og resten af NCC Group – for at vi begge kunne blive stærkere som resultat. I dag betyder det, at vi er i stand til at drage fordel af hele gruppens ekspertise og kan involvere nogle af verdens bedste eksperter fra hele kloden til at levere den bedst mulige kvalitet lokalt til vores kunder.  

Hvem er NCC Group? 

Vi er 2.000 sikkerhedseksperter fordelt på 35 kontorer over hele kloden, der leverer ydelser til flere end 15.000 kunder globalt.

Med vores viden, erfaring og globale fodaftryk står vi klar til at hjælpe virksomheder med at identificere, vurdere, mitigere og reagere på de risici, som de står overfor.

Bredden og dybden af de muligheder, der følger med at have et af de største it-sikkerhedsteams i verden, er ikke noget nyt for FortConsult – vi har været en del af NCC Group i over et halvt årti.

At skifte vores navn for at afspejle denne styrke yderligere er blot det næste skridt på rejsen – og endnu en påmindelse om hvem vi er.

Vi er NCC Group.