TIBER-DK rådgivning

En TIBER-DK test er en ressource- og tidskrævende opgave, som kan virke overvældende for organisationer, der mangler erfaring med at udføre lignende test.

TIBER-DK test udføres i live-miljøet, hvilket udgør en risikofaktor for organisationer, der mangler klarhed om hvorvidt de er klar til TIBER-DK.

Uden den rigtige forberedelse kan testen forstyrre den daglige drift og resultere i, at organisationen får negativ opmærksomhed fra myndighederne, ledelsen og fagfolk. Derudover spilder organisationer værdifulde ressourcer, når erfaringerne fra testen ikke bruges til at øge sikkerhedsmodenheden – hvilket er en typisk faldgrube for virksomheder, der ikke har en klar remedierings- og transformationsplan.

Vores løsning

Vores TIBER-DK rådgivning hjælper dig med at forberede dig på, udføre og følge op på en TIBER-DK test. Dette sikrer dig en omkostningseffektiv udnyttelse af din virksomheds ressourcer, og at erfaringerne fra testen bruges til at forbedre din virksomheds sikkerhedsmodenhed.

NCC Group's TIBER Advisory

TIBER-DK består af fem obligatoriske faser, fra initiation til closure. Vi tilbyder rådgivning i alle faserne og giver dig mulighed for enten at vælge de faser, hvor din virksomhed har brug for assistance, eller lade os drive hele TIBER-DK forløbet for jer.

Derudover tilbyder vi rådgivning før og efter TIBER-DK testen, hvilket hjælper dig med at forberede virksomheden på TIBER-DK og sætter jer igang med en transformationsrejse, således at erfaringerne fra testen gør en reel forskel for virksomheden.

Med NCC Groups TIBER-DK rådgivning får du:
  • Assistance til forberedelse til TIBER-DK
  • Rådgivning og vejledning gennem hele den obligatoriske TIBER-DK testproces og, endnu vigtigere, hjælp til remediering
  • Ro i sindet om at implementeringsguiden og reglerne for udførslen af TIBER-DK bliver fulgt
  • Hjælp til at bruge erfaringerne fra testen til forbedring af virksomhedens modenhed
  • Omkostningseffektiv udnyttelse af din virksomheds ressourcer
Hvorfor NCC Group
  • Vi har en unik portefølje af rådgivningsydelser, der hjælper dig med at forberede dig på din TIBER-rejse
  • Vi forstår din virksomhed og jeres trusselslandskab
  • Vi har omfattende TIBER- og CBEST-erfaring
  • Vi sikrer, at erfaringerne og findings fra testen bruges til at skabe reelle forbedringer
Vil du tale med en ekspert? Kontakt os.

Har du behov for sparring omkring dine udfordringer med it-sikkerhed? Så kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kontakt os Få gratis sparring om it-sikkerhed