Social engineering

Metoderne, som cyberkriminelle bruger, bliver mere og mere sofistikerede, og social engineering, hvor intetanende ansatte narres til at frigive fortrolige oplysninger, bliver mere og mere udbredt. Større virksomheder, hvor alle ikke nødvendigvis kender alle, er særligt sårbare over for dette, og tit bliver løsningen på problemet en sikkerhedspolitik - men virker den?

Vi hjælper dig med at teste virksomhedens sikkerheds-awareness og sikkerhedsniveau ved at simulere en række angreb, hvor vi enten forsøger at lokke fortrolige oplysninger ud af jeres medarbejdere, prøver at få bruger-credentials eller får fysisk adgang til beskyttede områder. Vores metoder aftales ved et kick-off møde med jeres it-sikkerhedsansvarlige, og kan omfatte phishing, spear-phishing, vishing, tailgating, USB-angreb, og mange flere. 

Ved at udføre regelmæssige social engineering-test, kan du: 

  • Forbedre den overordnede it-sikkerhed i organisationen (eftersom medarbejderne altid er det svageste led i forsvaret mod hackere)
  • Teste, om virksomhedens interne sikkerhedspolitik bliver fulgt
  • Find ud af, hvor I bør fokusere en potentiel awareness-kampagne om it-sikkerhed
  • Lære om, hvordan jeres interne procedurer kan forbedres ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv
Vil du tale med en ekspert? Kontakt os.

Har du behov for sparring omkring dine udfordringer med it-sikkerhed? Så er du velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kontakt os Få gratis sparring om it-sikkerhed