Secure Source Code Review

I har udviklet eller implementeret en applikation i jeres virksomhed og taget den i brug i jeres system. Applikationen fungerer, som den skal. Men hvor sikker er den bagvedliggende kode? NCC Group hjælper jer med at vurdere sikkerheden i jeres forretningskritiske applikationer.

Vi kigger jeres kode grundigt igennem og undersøger bl.a., om der er fejl i inputvalideringen, om brugere autentificeres korrekt, om kryptering bliver anvendt korrekt og hensigtsmæssigt, om sikkerheden kan kompromitteres ved dekompilering, og meget mere.
 
Vi udvikler derefter en trusselsmodel for den specifikke applikation, så teknikerne kan se, hvilke svagheder skal udbedres, og så middle-management kan se, hvordan udbedringen af evt. risici skal prioriteres.

Ved at sikkerhedsvurdere jeres kildekode, får I mulighed for at forbedre stabiliteten og sikkerheden i applikationen og får værdifulde input, som I kan bruge ved udviklingen af fremtidige applikationer.

Vil du tale med en ekspert? Kontakt os.

Har du brug for sparring omkring dine udfordringer med it-sikkerhed? Så er du velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kontakt os Få gratis sparring om it-sikkerhed