Sårbarhedsscanninger

Hvordan bevarer du sikkerheden i jeres internet-vender it-systemer i et landskab, der er i konstant forandring?

Vores scanninger tilbydes som abonnement, klippekort eller som engangsydelse. Ydelsen består af tre moduler, som kan kombineres eller vælges enkeltvis: IP Discovery (overblik over nye IP-adresser), IP Vulnerability Scan (overblik over nye porte og IP-sårbarheder) og Web Vulnerability Scan (overblik over nye sårbarheder i applikationerne). 

Du kan selv styre, hvad der sikkerhedsscannes og hvornår, mens applikationer og IP-adresser, der skal scannes regelmæssigt kører automatisk. Derefter fjerner vores erfarne sikkerhedskonsulenter falske positiver og I får en statusrapport.

Vores erfarne sikkerhedskonsulenter fjerner falske positiver og leverer en omfattende rapport med alle de identificerede sårbarheder, der er sorteret efter alvorsgraden og klassificeret som værende enten høj, mellem eller lav risiko. 

En nyttig og omkostningseffektiv tilføjelse til vores sårbarhedsscanninger er Daily Delta scanninger, som giver dig en baseline over jeres eksterne infrastruktur og viser, hvilke services (protokoller, IP-adresser og porte) er synlige. Så snart vi registrerer en afvigelse fra de tilgængelige services, der er defineret i jeres baseline, genereres en automatisk alarm, som analyseres af vores Managed Services team. De faktiske ændringer kommunikeres direkte til jeres team, senest indenfor de første fire timer af næste arbejdsdag. Dette sørger for, at jeres eksterne infrastruktur ikke ændrer sig, uden at du eller dit team bliver informeret – og hjælper jer med at reagere hurtigt, når der er uforklarlige ændringer i jeres infrastruktur.

Vores sårbarhedsscanninger er en god tilføjelse til vores grundige sårbarhedstest, der også indebærer manuelle og kreative test. 

Vores sårbarhedsscanninger forbedrer jeres sikkerhedsniveau ved:

  • Løbende overvågning af sikkerhedshuller i driftssystemer og dynamiske miljøer - billigt og effektivt
  • Hurtig lukning af sikkerhedshuller i dynamiske miljøer, som f.eks. webapplikationer med jævnlige nye udgivelser
  • Pålidelige resultater uden tvivl og nedetid, eftersom vi fjerner falske sårbarheder

  • Hurtig og nuanceret support fra erfarne sikkerhedskonsulenter
Vil du tale med en ekspert? Kontakt os.

Har du behov for sparring omkring dine udfordringer med it-sikkerhed? Så er du velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kontakt os Få gratis sparring om it-sikkerhed