Incident Response


Er I blevet hacket?

Vores incident response eksperter giver øjeblikkelig rådgivning til håndtering af sikkerhedsbrud - 24 timer i døgnet, 365 dage om året. 

24/7 Cyber Incident Response Hotline
+45 9137 0006

Et sikkerhedsbrud og den efterfølgende reaktionsproces er indviklede og udfordrende, og de første skridt man tager i reaktionen på et sikkerhedsbrud er afgørende for konsekvenserne for virksomheden. Derfor er det vigtigt at få professionel hjælp så hurtigt som muligt i tilfælde af et angreb.

Vores incident response team står klar ved telefonen døgnet rundt og tilbyder incident management og teknisk assistance med alt fra øjeblikkelig remedieringsråd til detaljerede tekniske analyser. Vores konsulenter kan enten samarbejde med jeres team eller overtage hele efterforskningen, inklusiv kontakt til leverandører og partnere om nødvendigt.

Ved at kontakte vores incident response team får I følgende fordele:

 • Øjeblikkeligt incident management udført af dygtige eksperter
 • Komplet teknisk analyse – inklusiv host-baseret analyse, netværksundersøgelse og malware reverse engineering
 • Bredt og unikt kendskab til trusler, fra simple eller ikke-målrettede angreb, til de mest sofistikerede APTs og/eller statssponsorerede angreb
 • Klarlæggelse af de forretningsmæssige konsekvenser af cyberhændelsen
 • Udryddelse af trusselsaktøren fra jeres miljøer
 • Remedieringsråd
 • Forensics 
 • Assistance med PR og krisekommunikation
 • Ekspertvidneudsagn i forbindelse med retssager
 • Støtte fra et af verdens største sikkerhedskonsulentteams 

Vores retained incident response giver jer fordelagtige priser og ro i sindet om at jeres it- sikkerhedspersonale vil stå forrest i køen når de ringer efter ekstern assistance.


Retained incident response

Det er afgørende at være proaktiv i forbindelse med cyberangreb. Vores retained incident response service giver jer ro i sindet ved at stille eksperter til rådighed, der kan svare jer med et øjebliks varsel med en rolig og metodisk tilgang til cyberhændelsen.

Fordele ved retained incident response:
 • Indledende telefon triage indenfor en time
 • En efterforsker onsite hos jer senest den næste arbejdsdag efter hændelsen bliver meldt til os
 • Rabat på incident response kurser, som er designet til at uddanne jeres personale i at håndtere et angreb korrekt inden vi ankommer
 • Favorable kommercielle vilkår. Indenfor incident response er det gunstigt at bestille et antal dage på forhånd, som kan bruges i en ”call-off” aftale. Dette åbner for et hurtigt engagement og forkorter udbudsprocessen, som ellers kan være langvarig.
 • Onboarding

Hvad er onboarding og hvorfor er det vigtigt?

Onboarding er det første og vigtigste skridt i vores incident response forløb. Det er et struktureret forløb, som gør os bekendte med vores kunder og omvendt. Vi vil præsentere jer for servicen og udstyre jer med en incident response e-mailadresse og telefonnummer, som I kan kontakte 24/7 og tale med et rigtigt menneske. Kort efter vil I blive kontaktet af et teammedlem med ansvar for at guide jer gennem onboarding processen, enten over telefonen eller personligt.

Informationen, som udveksles under onboarding forløbet hjælper os med at skabe en mere effektiv og proaktiv tilgang til kundens cyberhændelser. Vores evner til effektivt at engagere vores kunder betyder, at de er forberedte og fokuserede når en cyberhændelse forekommer, og at de er i stand til at bevare roen og handle hensigtsmæssigt, selv i krisetid og under massiv stress.

Når en hændelse opstår, er det altafgørende at have de rigtige informationer om vores kunder. Når vi har disse informationer på forhånd, sikrer det, at vi er fuldt forberedte og effektive, således at vi drastisk minimerer den tid, der skal bruges på kommunikation og opnår resultater på efterforskningen hurtigere.

Vil du tale med en ekspert? Kontakt os.

Vil du vide mere om vores incident response services? Så er du velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kontakt os Få gratis sparring om it-sikkerhed