Er vi klar til et angreb?

Vi hjælper jer med at mindske sandsynligheden for, at jeres systemer bliver kompromitterede

Din udfordring

Udfordringerne med at beskytte jeres virksomhed kan være mange og forskelligartede. Blandt mange andre ting, kan I opleve, at: 

  • I har svært ved at kortlægge jeres infrastruktur og få et overblik over potentielle angrebsvektorer og sårbarheder
  • I er ikke 100% sikre på, hvor I opbevarer følsomme oplysninger
  • I ved ikke, hvordan I bør prioritere jeres indsats indenfor it-sikkerhed
  • Jeres medarbejdere er ikke i stand til at identificere målrettede social engineering-angreb 
  • I har ikke nok interne ressourcer, tid og evner til at administrere og overvåge jeres it-systemer for sårbarheder eller sikkerhedsbrud døgnet rundt

Vores løsning

For at øge sine chancer for at undgå et sikkerhedsbrud og minimere konsekvenserne af et angreb, skal man forstå hvilke systemer og data er vigtigst at beskytte og kende de potentielle angrebsvektorer, der kan bruges til at få uautoriseret adgang til dem. Derefter skal man etablere sikkerhedsmæssige foranstaltninger til at beskytte disse samt teste, om de virker. 

Med en unik kombination af forretningsforståelse og dyb teknisk viden er vores konsulenter gearet til at skræddersy løsninger, der er tilpasset til den enkelte kundes situation. Vi hjælper med alt fra udviklingen af en prioriteret handlingsplan, til løbende awareness- og sikkerhedstest, til netværksovervågning og til akut incident response i tilfælde af et sikkerhedsbrud.

Læs mere om: Managed Detection and Response

Vil du tale med en ekspert? Kontakt os.

Har du behov for sparring omkring dine udfordringer med it-sikkerhed? Så er du velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kontakt os Få gratis sparring om it-sikkerhed