DDoS Test

DoS (Denial of Service) og DDoS (Distribueret Denial of Service) er udbredte angrebsmetoder, der har til formål at gøre en virksomheds it-systemer utilgængelige for brugerne. DoS- og DDoS-angreb kan medføre store gener for virksomheder, med betydelige økonomiske konsekvenser. Som it-ansvarlig skal du have indblik i, hvordan jeres systemer reagerer ved et DDoS-angreb, og hvordan I, inden for de rammer I har til rådighed, kan opnå den bedste beskyttelse. NCC Groups praktiske DDoS-test viser jer, hvad jeres it-systemer kan tåle og giver et indblik i, hvordan I kan forbedre jeres forsvarskapaciteter (også uden at investere i mere hardware).

Vores DDoS-test klarlægger begrænsningerne af jeres nuværende setup - med en efterprøvning af den nuværende beskyttelse og indsamling af detaljeret viden om systemernes opførsel under angreb. Resultatet af testen vil være en række forslag til forbedring af miljøerne, således at der opnås den optimale beskyttelse mod DDoS-angreb.

Vores DDoS-test hjælper dig med at beskytte virksomhedens daglige drift ved at:

  • Forbedre jeres overordnede sikkerhedsniveau
  • Give jer en forståelse af jeres evner til at modstå DDoS-angreb af forskellige størrelse
  • Give jer håndgribelige værktøjer, der hjælper jer med at forbedre jeres it-miljø således, at I opnår den bedst mulige beskyttelse mod DDoS
  • Hjælpe jer med at strømline jeres interne procedurer under et DDoS-angreb

  •  
Vil du tale med en ekspert? Kontakt os.

Har du behov for sparring omkring dine udfordringer med it-sikkerhed? Så er du velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter.

Kontakt os Få gratis sparring om it-sikkerhed