OPINION
 
At have en SIEM løsning eller en SOC tilknyttet kan være enormt givende, fordi det udstyrer dit system og netværk med ’øjne og ører’ samtidig med løbende, at supportere dine compliance bestræbelser. Men det kan også være en merudgift, som ikke lever op til dine forventninger, fordi den reelt giver (...)
OPINION
 
Har et godt to måneders langt forhøjet beredskab betydet noget for organisationernes tilgang til beredskabsplanlægning? Og hvilke læringspunkter kan de tage med sig ind i fremtidens new normal? Vi har taget en status hos nogle af landets førende CISO’er i en række telefoninterviews om (...)
OPINION
 
It-sikkerheden under den igangværende COVID-19 lockdown har fået mange ord med på vejen, og disse har oftest handlet om et øget trusselsniveau i form af phishing aktivitet fra opportunistiske it-kriminelle. Vi har interviewet en række danske CISOer og cyber defence ansvarlige om deres største (...)
OPINION
 
En ny og spændende professionel mulighed, produktivitet med et formål og et nyt perspektiv på livet er blot nogle af de ting, der karakteriserer Ana Costeira Araújos flytning fra Lissabon, Portugal til København.
OPINION
 
Januar er en måned, hvor man bliver bombarderet med forudsigelser for det kommende år, nytårsforsæt og nye løsninger på gamle problemer. Min marketingafdeling har lokket mig til at hoppe med på bølgen, men jeg vil hellere bruge lejligheden til at understrege nogle ting, som vi har gået op i længe (...)
OPINION
 
Vi læser næsten dagligt om cyberangreb, hvor omkostningerne i tabt indtjening eller oprydning og reetablering ofte løber op i både to- og trecifrede millionbeløb, samtidig med at flere og flere rammes. Hvis viden mistes til hackere, så er forretningstabet allerede godt i gang. Derfor er det helt (...)
OPINION
 
Insidertrusler har altid eksisteret, men tilgængelighed og værdistigningen i data har gjort det mere enkelt og interessant at svindle for dem, der har et svingende moralsk kompas. Philippe Roy har et par råd til hvordan du kan beskytte din virksomhed mod insidersvindel.
OPINION
 
Er trusselslandskabet indenfor cybersikkerhed baseret på fakta eller fiktion? Dette er blot et af mange spørgsmål, som vi stillede vores sikkerhedseksperter Tim Anderson og Graham McElroy, da vi bad dem at dele deres tanker omkring hvordan organisationer kan reducere deres cyberrisici.
OPINION
 
Hvordan forbereder du din virksomhed mest effektivt imod cyberangreb, og samtidig balancerer din ROI? Det korte svar er, hav en plan - og øv den!
OPINION
 
Det behøver ikke være komplekst at beskytte kundedata i Open Banking, hvis sikkerheden kommer på banen fra begyndelsen og tænkes holistisk i udviklingen af API’er. Fremtidens innovative bank skabes ved at omfavne Open Bankings muligheder fremfor at se begrænsninger.
OPINION
 
TIBER-EU er etableret med formålet om at styrke cybersikkerheden i den finansielle sektor – og er indtil videre forbeholdt den finansielle sektor alene. Det er dog oplagt at andre sektorer også benytter sig af den, især, de andre kritiske sektorer. TIBER frameworket kan bruges til at se målbare (...)
OPINION
 
Finansielle institutioner i Danmark bliver omfattet af TIBER-DK, som er et Red Team testforløb, der er etableret med formålet om at styrke sikkerheden i sektoren. En TIBER test er en lang og ressourcekrævende proces, der kræver måneders forberedelse og planlægning for selv de mest sikkerhedsmodne (...)
OPINION
 
Som informationssikkerhedssikkerhedsansvarlig vil du helst dække enhver mulig vinkel. Men en række begrænsende faktorer, såsom finansielle ressourcer, tid og kompetencer, tvinger dig til at prioritere. Hvis prioritering er en udfordring, er en god øvelse at simulere en begrænsning. For eksempel, (...)
OPINION
 
Vi bringer dig tættere på menneskerne i FortConsult med vores "Mød Teamet" serie, hvor vi spørger vores kollegaer om hvordan det er at arbejde med it-sikkerhed til dagligt. Sikkerhedskonsulent Christoffer Olsen fra vores tekniske sikkerhedsteam, TSC, svarer på fire korte spørgsmål her.
OPINION
 
Hvordan undgår min virksomhed et katastrofalt hacker-angreb? Hvis du sidder i rollen som bestyrelses- eller direktionsmedlem i en virksomhed, er jeg sikker på at spørgsmålet har ramt din bevidsthed. Jeg hører alt for mange tale om, at man ikke kan beskytte sig mod sofistikerede cyberangreb. Intet (...)
Subscribe to Opinion