NYHEDER
 
NCC Group A/S annoncerede i dag udpegelsen af Inge Bryan som direktør for deres europæiske forretning, som inkluderer Fox-IT og det tidligere FortConsult brand. Ansættelsen træder i kraft 1. januar 2021. Inge tiltræder også i bestyrelsen. 
NYHEDER
 
NCC Group er stolt over at have samarbejdet med Sundheds- og Ældreministeriet om sikkerheden i den nyligt lancerede COVID-19 smittesporings-app Smittestop.
NYHEDER
 
På trods af, at vi har været en del af NCC Group-familien siden 2014, har vi valgt at beholde FortConsult-brandet, mens vi har integreret os mere og mere i NCC Group. Men nu er tiden inde til det næste skridt på vores rejse, og vi er klar til at fuldføre vores integration i NCC Group-brandet.
NYHEDER
 
Som en del af NCC Group har FortConsult 1800 kolleger lokaliseret i Nordamerika, Asien, Europa og Storbritannien. Vi foretager utallige rejser rundt om i verden for at hjælpe vores kunder, og har som resultat heraf aktiveret vores business continuity proces for at håndtere indvirkningen af COVID-19 (...)
NYHEDER
 
Røgen fra fyrværkeriet nytårsaften havde dårligt lagt sig, før alle NCC Groups’ konsulenter fra Europa samledes til vores årlige interne konference, NCCCon Europe.
NYHEDER
 
14. januar 2020 når Windows 7 sin End Of Support periode. Det betyder, at Microsoft ikke længere opdaterer og patcher styresystemet, og at knap 8% af alle danske virksomheder derfor står overfor en øget sikkerhedsrisiko.
NYHEDER
 
FortConsults Piotr Duszynski har udviklet et værktøj, der automatiserer phishing-kampagner og omgår traditionel to-faktor-autentificering på få sekunder. Læs mere om værktøjet her.
NYHEDER
 
Da NCC Group nu tilbyder sin fulde portefølje af Professional og Managed Services i Norden og Baltikum, er det os derfor en glæde at kunne meddele, at gruppens mangeårige samarbejde med Splunk nu bliver udvidet til ligeledes at indbefatte vores selskaber i Danmark og Litauen.
Subscribe to Nyheder