EVENTS

Event insight: ”Cyber-risiko: En struktureret tilgang”

27. februar 2020

FortConsult og NCC Group afholder en række events, som vi kalder Cyber-risiko: en struktureret tilgang. Efter en mindre Europa-turné, har eventet fundet tilbage til hvor det hele begyndte i København. Forud for eventet i dag, har vi mødt Tina Löwe, Henrik Hulstrøm og Francesco Sillavato til en snak om eventet.

Event Insight: “Cyber Risk: A Structured Approach”

Fortæl os hvad eventet handler om

Tina: Vi sigter mod at fordybe vores deltagere i et begivenhedsrigt event, hvor vi giver dem et overblik over de cyber-risici, som deres organisation står overfor, gennem vores oplæg, en live demo og en række war stories. Vi ønsker, at deltagerne forlader eventet med en god forståelse af, hvordan de kan måle og forbedre deres security posture på en struktureret måde, og samtidig udnytte deres ressourcer på bedst tænkelige vis.

Henrik: Vi har holdt dette event i forskellige dele af Danmark og i Sverige over det sidste år. Vi tager feedback fra tidligere deltagere og tilpasser løbende eventet til at være så relevant og handlingsorienteret som muligt for vores deltagere – hvad enten de kigger efter inspiration til, hvordan deres sikkerhed kan forbedres, eller allerede er i gang med en sikkerhedstransformation.

Hvad kan deltagere forvente at få med fra eventet?

Tina: Eventet er meget værdifuldt for organisationer både på et strategisk og operativt niveau, fordi vi har gjort det ofte komplekse cyber sikkerhedsområde langt mere tilgængeligt og letforståeligt. Jeg er stor fortaler for at simplificere ting, og selv i it-sikkerhed kan det lade sig gøre.

Francesco: : Vi har inkluderet en live demo for at give deltagerne et indblik i, hvordan en ondsindet hacker arbejder – altså hvordan de navigerer og eskalerer i et netværk med offentligt tilgængelige værktøjer. Dette er ofte et sjovt og lærerigt element for alle deltagere.

Hvad er din rolle i eventet?

Tina: Min rolle er at forklare nøglekoncepter og anvendte værktøjer samt vise de resultater, som eventdeltagerne kan forvente ved at gennemføre en modenhedsanalyse af deres organisation og tage en risikobaseret tilgang til deres beslutningstagen indenfor it-sikkerhed.

Henrik: Jeg tilbringer det meste af min tid med at fortælle war stories fra min erfaring med it-sikkerhed i den virkelige verden. Det hjælper med at sætte indsigterne fra Tinas talk ind i en kontekst, og har vist sig at være en god måde at gøre emnet mere konkret for vores deltagere.

Francesco: Som penetrationstester og teknisk sikkerhedskonsulent får jeg chancen for rent faktisk at teste målsystemernes security posture. Samtidig får jeg til eventet lov til at vise eventdeltagerne, hvordan jeg arbejder via en live demo.