EVENTS

En hackers bekendelser (ekstra session)

22. maj 2019 - 9:00-10.30

A Hacker's Confessions

“En hackers bekendelser” viser dig, hvordan ondsindede hackere arbejder i det virkelige liv. I denne session vil du se eksempler på de overraskende metoder, som hackere benytter sig af, når de sætter sig for at hacke din organisation.

  • 22. maj 2019

  • 09.00-10.30

  • FortConsult HQ
    Svanevej 12, København NV 
Din printer holder øje med dig

Sikkerhedsbrud kan forekomme i selv de mest usandsynlige hjørner af din organisation. Ondsindede hackere bliver ved med at finde på kreative måder at angribe selv de mest usandsynlige enheder, som eksempelvis printere, for at opnå deres mål - og de behøver ikke dyrt specialudstyr for at gøre det. Dette kræver, at dine medarbejdere bliver opmærksomme på truslerne mod din organisation - og tænke to gange før de introducerer nye enheder til dit netværk.  Men hvor sætter du grænsen, og hvornår ved du, om et device kan stoles på?

Live Hack og Erfaringer

Til dette event, vil du være vidne til et live hack, hvor en hacker opnår kontrol over en almindelig enhed på et netværk, overtager dennes funktioner og bruger enheden som en ondsindet aktør, der er ekstrem svær at detektere som værende ondsindet. For eksempel, hvad sker der, når en ubuden gæst opfanger følsomme dokumenter, der sendes til din printer? Og hvornår skal du begynde at bekymre dig, når en tilsyneladende harmløs ny enhed introduceres til dit netværk?

Key Takeaways
  • Hvordan bruger en hacker en enhed, der allerede er på dit netværk, til at kompromittere din organisations sikkerhed?
  • Hvornår kan du stole på dine enheder og hvad skal du være forsigtig med?
  • Hvordan spotter du en kompromitteret enhed?

Tilmeld dig gratis her eller kontakt din kontaktperson hos FortConsult for mere information.

Tilmeld dig (gratis)