EVENTS

Cyber-risiko: en struktureret tilgang

27. februar 2020 - 13:00-15.00

Cyber Risk - a structured approach

For at forstå hvordan du strukturerer dit arbejde med it-sikkerhed, og prioriterer dine ressourcer, skal du kunne måle din aktuelle sikkerhedsmodenhed baseret på fakta og dokumenteret med scores. Det giver dig mulighed for at udarbejde et roadmap med konkrete handlinger og prioriteter, der forbedrer din security posture over en bestemt tidsperiode.

Til dette gratis event fortæller vi om, hvordan du får et overblik over dine cyber-risici vha. en struktureret tilgang til it-sikkerhed og kommer i gang med at forbedre din secu- rity posture.

 • 27. februar 2020                                                         
 • 13.00-15.00                                                                                                    
 • FortConsult
  Svanevej 12, 2nd floor  
  København NV
Key Takeways
 • Hvordan får du et overblik over din aktuelle security posture?
 • Hvordan prioriterer du dine udgifter og din indsats i it-sikkerhed?
 • Hvordan laver du roadmaps til at forbedre din sikkerhedsmodenhed?
 • Hvordan måler du succes?
Erfaringer fra 14 år som CISO

Executive Advisor, Kim Aarenstrup, er en af landets mest erfarne digitale sikkerheds- eksperter med 25 år i branchen, bl.a. som CISO i en af Danmarks største globale virksom- heder. Kim har desuden 20 års erfaring fra politiet og offentlig sektor, senest som chef for og stifter af Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center, NC3. Du kommer til at høre war stories fra den virkelige verden og eksempler på, hvordan samspillet med direktion og bestyrelse har vist sig afgørende for den samlede robusthed overfor cybertruslen.

Live Hack: Det Svage Password

En af vores tekniske sikkerhedskonsulenter vil gennem et live hack vise dig, hvordan svage passwords kan give ondsindede hackere nem adgang til din virksomhed.

Roadmap - hvor skal du begynde?

Cyber security review lead, Tina Löwe, har mere end 15 års erfaring med implementering af infrastruktur, netværk og it-sikkerhed, og deler eksempler og konkrete anbefalinger fra hendes brede erfaring i arbejdet med at identificere, måle og forbedre virksomheders over- ordnede sikkerhedsmodenhed. Tina vil demonstrere best practice scenarier i forbedringen af din security posture, prioriteringen af sikkerhedstiltag, udarbejdelse af roadmaps samt hvordan du løbende måler udviklingen.

Registrer dig (gratis)