EVENTS

Bliv robust over for cybertruslen

3. april 2019 - 09.00-11.00

Become Resilient to the Cyber Threat

Ifølge Ponemon Institute, mener kun en tredjedel af organisationer, at de har tilstrækkelige ressourcer til at håndtere it-sikkerhed effektivt. For at forstå, hvordan du prioriterer dine ressourcer, skal du kunne måle din aktuelle sikkerhedsmodenhed, baseret på fakta og dokumenteret med scores. Dette giver dig mulighed for at udarbejde et roadmap med konkrete handlinger og prioriteter, der forbedrer din security posture over en bestemt tidsperiode. FortConsult inviterer til et gratis event, hvor vi fortæller om hvordan du får overblik og kommer i gang at forbedre din security posture.

 • 3. april 2019                                                        
 • 13.00-15.00                                                    
 • FortConsult HQ                                                              
  Svanevej 12, Københavnn NV
Målgruppe
 • CISO'er                                                                                         
 • CIO'er                                        
 • Risikoansvarlige                                                                         
Key Takeaways
 • Hvordan får du et overblik over din aktuelle security posture?
 • Hvordan prioriterer du dine investeringer og din indsats i it-sikkerhed?
 • Hvordan laver du roadmaps til at forbedre din sikkerhedsmodenhed?
 • Hvordan måler du succes?
Part 1: Erfaringer fra 14 år som CISO

Executive Advisor, Kim Aarenstrup, er en af landets mest erfarne digitale sikkerheds- eksperter med 25 år i branchen, bl.a. som CISO i en af Danmarks største globale virksomheder. Kim har desuden 20 års erfaring fra politiet og offentlig sektor, senest som chef for og stifter af Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center, NC3. Du kommer til at høre war stories fra den virkelige verden og eksempler på hvordan samspillet med direktion og bestyrelse, har vist sig afgørende for den samlede robusthed overfor cybertruslen.

Part 2: Udarbejdelse af et roadmap - hvor skal du begynde?

Cyber security review lead, Tina Löwe, har mere end 15 års erfaring med implementering af infrastruktur, netværk og it-sikkerhed, og deler eksempler og konkrete anbefalinger fra hendes brede erfaring i arbejdet med at identificere, måle og forbedre virksomheders overordnede sikkerhedsmodenhed. Tina vil demonstrere best practice scenarier i forbedringen af din security posture, prioriteringen af sikkerhedstiltag, udarbejdelse af roadmaps samt hvordan du løbende måler udviklingen.