NYHEDER
 
NCC Group A/S annoncerede i dag udpegelsen af Inge Bryan som direktør for deres europæiske forretning, som inkluderer Fox-IT og det tidligere FortConsult brand. Ansættelsen træder i kraft 1. januar 2021. Inge tiltræder også i bestyrelsen. 
EVENTS
 
In this 30 Minutes webinar, Gaffri Johnson will ensure you get the most of your planned investment by taking you through a nine-step guide, that will help you ensure a successful implementation of a SIEM and managed SOC solution or service.
OPINION
 
At have en SIEM løsning eller en SOC tilknyttet kan være enormt givende, fordi det udstyrer dit system og netværk med ’øjne og ører’ samtidig med løbende, at supportere dine compliance bestræbelser. Men det kan også være en merudgift, som ikke lever op til dine forventninger, fordi den reelt giver (...)
NYHEDER
 
NCC Group er stolt over at have samarbejdet med Sundheds- og Ældreministeriet om sikkerheden i den nyligt lancerede COVID-19 smittesporings-app Smittestop.
NYHEDER
 
På trods af, at vi har været en del af NCC Group-familien siden 2014, har vi valgt at beholde FortConsult-brandet, mens vi har integreret os mere og mere i NCC Group. Men nu er tiden inde til det næste skridt på vores rejse, og vi er klar til at fuldføre vores integration i NCC Group-brandet.
OPINION
 
Har et godt to måneders langt forhøjet beredskab betydet noget for organisationernes tilgang til beredskabsplanlægning? Og hvilke læringspunkter kan de tage med sig ind i fremtidens new normal? Vi har taget en status hos nogle af landets førende CISO’er i en række telefoninterviews om (...)
EVENTS
 
Next generation phishing attacks use a technique that makes it almost impossible to spot the difference between a real website and a malicious copy. Giuseppe Trotta will show how to spot these and how to protect your organisation advanced phishing attacks.
EVENTS
 
I det første ”30 Minutes” webinar fokuserer vi på krisehåndtering og forretningskontinuitet for små og mellemstore virksomheder. Formålet med denne talk er at hjælpe virksomheder med presserende it-sikkerhedsrelaterede udfordringer, med særligt fokus på at hjælpe organisationer, der enten ikke har (...)
OPINION
 
It-sikkerheden under den igangværende COVID-19 lockdown har fået mange ord med på vejen, og disse har oftest handlet om et øget trusselsniveau i form af phishing aktivitet fra opportunistiske it-kriminelle. Vi har interviewet en række danske CISOer og cyber defence ansvarlige om deres største (...)
NYHEDER
 
Som en del af NCC Group har FortConsult 1800 kolleger lokaliseret i Nordamerika, Asien, Europa og Storbritannien. Vi foretager utallige rejser rundt om i verden for at hjælpe vores kunder, og har som resultat heraf aktiveret vores business continuity proces for at håndtere indvirkningen af COVID-19 (...)
EVENTS
 
Forud for "Cyber-risiko: en struktureret tilgang" eventet i dag, har vi mødt Tina Löwe, Henrik Hulstrøm og Francesco Sillavato til en snak om eventet.
OPINION
 
En ny og spændende professionel mulighed, produktivitet med et formål og et nyt perspektiv på livet er blot nogle af de ting, der karakteriserer Ana Costeira Araújos flytning fra Lissabon, Portugal til København.
EVENTS
 
I denne session vil du opleve en cyberkrise via en interaktiv simulering, der giver dig mulighed for at træffe nogle af de beslutninger, som du møder i en cyberkrise. Du vil stå over for vanskelige valg og tidspres, hvor indsatsen og risikoen for kostbare fejl er høj - men uden at opleve de (...)
EVENTS
 
I denne session vil du opleve en cyberkrise via en interaktiv simulering, der giver dig mulighed for at træffe nogle af de beslutninger, som du møder i en cyberkrise. Du vil stå over for vanskelige valg og tidspres, hvor indsatsen og risikoen for kostbare fejl er høj - men uden at opleve de (...)
NYHEDER
 
Røgen fra fyrværkeriet nytårsaften havde dårligt lagt sig, før alle NCC Groups’ konsulenter fra Europa samledes til vores årlige interne konference, NCCCon Europe.