Vores rådgivning er uvildig

Vi sælger ikke sikkerhedsprodukter og udstyr, såsom firewalls, antivirus software eller lignende. Det betyder, at du kan være sikker på at modtage uvildige vurderinger og anbefalinger fra os, som ikke er farvet af produktmæssige interesser.

Vi giver klar besked

Vi er ikke bange for at udfordre dig på en konstruktiv måde, og kan finde på at sætte spørgsmålstegn ved den måde, du opfatter it-sikkerhed på i dag. På trods af den tekniske karakter af vores forretning taler vi et sprog, som både it-afdelingen og bestyrelseslokalet kan forstå – og leverer rapporter, der er overskuelige og nemme at tage i brug.

Vi forstår din forretning

Vi sætter en ære i at forstå vores kunders forretning og skræddersyer vores rådgivning og test efter vores kunders forretningskritiske systemer. Dette hjælper dig med at få et overblik over it-sikkerhedssituationen i din virksomhed og hvilken indflydelse på forretningen de forskellige risici kan have – så du kan prioritere dit tidsforbrug og dine investeringer i it-sikkerhed.

IT-Sikkerhedskonsulenter

Vores løsninger tager udgangspunkt i dine udfordringer

Med over 15 års erfaring og et af verdens største teams af it-sikkerhedskonsulenter, kan vi
roligt påstå, at vi har markedets bredeste kompetencer og dybeste ekspertise.

Hvordan skal vi prioritere?
Hvordan skal vi prioritere?

Har du det svært ved at skabe en konkret handlingsplan for jeres cybersikkerhed, og er det en udfordring at identificere de vigtigste fokusområder?

Go to article
Er vi blevet hacket?
Er vi blevet hacket?

Frygter du eller har du endda beviser for, at I har været udsat for hackerangreb, hvor en uautoriseret person er trængt ind i jeres it-systemer?

Go to article
Er vi klar på et angreb?
Er vi klar til et angreb?

Er jeres virksomhed i stand til at modstå et målrettet angreb? Har I de rigtige systemer, procedurer, kontroller, og lign. på plads?

Go to article
Beskytter vi vores ansatte?
Kan vores medarbejdere afværge et angreb?

Ansatte er som regel det svageste led i organisationens it-sikkerhed. Er jeres medarbejdere bevidste om de nuværende cybertrusler? Og er de i stand til at modstå phishing- og social engineering angreb?

Go to article
Er vores nye software sikker?
Er vores nyeste applikation sikker

Når der udvikles web- og mobilapplikationer, er funktionalitet og brugeroplevelse ofte førsteprioritet. Hvordan sørger du for, at jeres nyeste applikation er sikker og klar til at blive lanceret?

Go to article
Hvordan bliver vi compliant?
Hvordan bliver vi compliant?

Om det er persondataforordningen, ISO eller PCI-standarder, er vejen til compliance ofte kompleks og udfordrende. Hvordan kan I så starte processen mod compliance, og hvordan forbliver I compliant?

Go to article
Det siger vores kunder om os:

Tæt og værdifuldt samarbejde

“Vi har samarbejdet med NCC Group i flere år og nyder godt af, at de er gode til at sætte sig hurtigt ind i meget tekniske problemstillinger. De har hjulpet os med en række rådgivningsopgaver som fx trådløs sikkerhed og virus- og ormeforsvar. I alle tilfælde har den rådgivning, vi har modtaget, været særdeles brugbar.”

- Bankdatacentral